Kontakt tel: 09 555 85 444

Webinar/Seminar financijske pismenosti

"Nekad je bolje sat vremena aktivno razmišljati o svojim financijama nego cijeli dan raditi za njih" - Warren Buffett
Dobro došli u svijet financijske transformacije! Ovdje ćete naučiti graditi čvrste temelje za vašu financijsku budućnost. Provjerite kad je slijedeći događaj, prijavite se i pridružite zajednici uspjeha te krenimo putem osobnog i financijskog rasta!

Teme webinara/seminara

 • Financijska zaštita i sigurnost
  Za ostvarivanje financijske neovisnosti ključan je prvi korak – osiguravanje vaših prihoda i imovine. Naši programi za financijsku zaštitu pružaju vam sigurnost u situacijama koje se ne mogu predvidjeti, poput bolesti, nesreća i drugih neočekivanih događaja
 • Planiranje mirovine
  Razmišljati o mirovini nikada nije prerano. Ovdje smo kako bismo vam pružili podršku u razvoju konkretnih strategija za osiguranje ugodne mirovine.
 • Ulaganje za rast imovine
  Dugoročni financijski uspjeh ostvaruje se kroz strateško ulaganje. Otkrijte naša rješenja i koncepte ulaganja koji vam mogu pomoći povećati kapital i ostvariti stabilan financijski rast.
 • Utjecaj inflacije
  Inflacija smanjuje vrijednost novca i utječe na kupovnu moć. Ključno je razumjeti njezin utjecaj za očuvanje financijske stabilnosti.
 • Raznovrsni programi i rješenja
  Nebitno je jeste li početnik u investiranju ili iskusni poduzetnik, imamo raznolike programe i rješenja prilagođena vašim jedinstvenim potrebama i ciljevima.
Prisustvujte našem nadolazećem događaju i otkrijte kako zajedno možemo oblikovati vašu financijsku budućnost. Vaša sigurnost i uspjeh su naša apsolutna predanost.
Datum:
U pripremi
Vrijeme:
Mjesto:
Rezervirajte svoje mjesto

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Osigurajte svoje mjesto unaprijed i pridružite se jedinstvenom iskustvu koje ne želite propustiti.