Kontakt tel: 09 555 85 444

Karijera

Najbolji način da predvidimo svoju budućnost je da je stvorimo sami

Ukoliko te zanima dublje razumijevanje financija te želiš pridonijeti dobrobiti ljudi oko sebe, pridruži se našem uspješnom timu koji broji stotine suradnika diljem bivše države. Nudimo ti besplatnu i kontinuiranu edukaciju na različitim razinama, počevši od osobnog mentorstva, podrške na redovnim sastancima, pa sve do online akademije gdje je dostupno sve potrebno znanje za uspješan početak suradnje. Dijelimo opušteno i poticajno poslovno okruženje s ljudima istih svjetonazora i otvorenosti prema usvajanju novih znanja i vještina. Na taj način sami oblikujemo svoj uspjeh i pridonosimo prosperitetu naših klijenata.

Otvoreni smo za hibridni pristup – možemo raditi uživo, u neposrednoj komunikaciji, ili online kako bismo doprli do potencijalnih klijenata i suradnika diljem svijeta. Time dobivamo priliku zarađivati natprosječno i neograničeno u humanoj branši, pružajući pomoć pojedincima, parovima, obiteljima, firmama i društvenoj zajednici općenito. Ovo nije posao koji zahtijeva ulaganja, osim vremena i znanja. Nema financijskih, poslovnih, moralnih ili drugih rizika – jednostavno rečeno, nemaš što izgubiti već možeš samo profitirati. Sve je u tvojim rukama. Pridruži nam se i zajedno gradimo uspjeh!

Razlozi zašto bi surađivali?

Želiš promjenu u karijeri i zaradi jer možda ne voliš trenutni posao? Javi mi se.
Voliš to što trenutno radiš ali bi htio/htjela dodatnu honorarnu zaradu? Javi mi se.
Želiš naučiti više o financijama i kako pobijediti u bitci sa novcima? Javi mi se.
Želiš pomoći drugim ljudima i dati doprinos sveukupnom razvoju našeg društva? Javi mi se.
Sanjaš o vlastitom poslu i da napokon budeš sam svoj šef? Javi mi se.

Koje vrijednosti njegujemo u timu i kakve suradnike tražimo?

inspirativni
disciplinirani
odgovorni i usmjereni na rezultate
orjentirani rastu i razvoju
pošteni, moralni i etični
financijski i fizički fit

Kontaktirajte me

Ako si se pronašao(la) u bilo kojem od gornjih opisa pošalji mi svoje kontakt podatke sa kratkim opisom svoje situacije i povratno ću te kontaktirati u najkraćem mogućem vremenu sa ciljem da se predstavimo jedno drugome, upoznamo bez obaveza i zaključimo da li odgovaramo jedni drugima.